Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga (ST) 12 November 2016

Posted on

Di awal bulan November yang baik ini, menjadi bulan yang baik pula untuk mencari pekerjaan. Salah satu syarikat yang sedang mencari tenaga kerja baru yang semangat. Suruhanjaya Tenaga membuka lowongan kerja yang ditujukan kepada warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan pada bahagian:

1. Head, Gas Market Operation

Sebelum mendaftar, alangkah baiknya anda melihat lebih dahulu syarat dan kelayakannya di: Head Gas Market Operation.  Disitu juga ada unduhan permohonan online.

Kerja Kosong Suruhanjaya Tenaga Terkini
Kerja Kosong Suruhanjaya Tenaga Terkini

Gambaran Keseluruhan Suruhanjaya Tenaga

Energy Commission (Energy Commission), a statutory body established under the Energy Commission Act 2001 is the regulator for the electricity and piped gas supply industry in Peninsular Malaysia and Sabah. We recruit professionals to fill positions at Headquarters (Putrajaya) and the District Office. We are looking for self-employed citizen-driven and demonstrate good professional qualities and a high level of propensity for learning.
Jika anda berminat dengan jawatan kerja ini ayo kemukakan permohonan anda, dengan resume terperinci dan gambar berukuran pasport terbaru anda ke recruitment@st.gov.my atau menulis kepada:

Pengarah (Perkhidmatan Korporat)
Suruhanjaya Tenaga
No. 12, Jalan Tun Hussein,
Presint 2, 62100 Putrajaya.

Permohonan akan dirawat dalam kerahsiaan yang ketat. Calon yang disenarai pendek akan dihubungi.

 

Tarikh Tutup Permohonan

Segera daftarkan diri anda di kerja kosong Suruhanjaya Tenaga ini kerana jawatan ini akan segera ditutup pada tanggal 12 November 2016. Semoga maklumat tentang lowongan kerja di bulan November ini sangat bermanfaat bagi And yang sedang mencari peluang pekerjaan.

Iklan jawatan kerja kosong:

    pengambilan kastam 2017, jawatan kosong poic lahad datu, kerja part time di langkawi, jawatan kosong sabah 2017, driver lori diperlukan di sabah

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *