Jawatan Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad 15 November 2016

Posted on

Jawatan Kosong PNMB – Pada bulan ini, banyak kerja kosong di sektor swasta yang sedang sedang mencari tenaga kerja. Salah satu syarikat di bidang percetakan yang terkenal di Malaysia, PNMB (Percetakan Nasional Malaysia Berhad) sedang mencari calon pekerja di jawatan ini. Permohonan khusus untuk warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan pada bahagian:

1. Kerani
2. Sales Consultant
3. Sales Manager

Anda boleh melihat syarat kelayakan dan maklumat lanjut di sini : Percetakan Nasional

Kemudian, yang paling penting adalah Application For Employment yang perlu anda muat turun, isi dan hantar ke alamat atau kenalan berikut:

Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB),
Jalan Chan Sow Lin,
50.554 Kuala Lumpur
Tel: 03-9236 6888
Faks: 03-9236 6999
E-mel: hr@printnasional.com.my

 Kerja Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad
Kerja Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad 

About Percetakan Nasional Malaysia Berhad

Banyak perubahan telah berlaku sejak awaldibanPercetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) pada tahun 1888 dibina. Hal itu corporatized pada tahun 1993, menjadi sepenuhnya dimiliki oleh Kementerian Kewangan. Namun demikian, seluruh perubahan prinsip kami tetap untuk memberikan yang terbaik seperti yang kita bergerak maju

Kami memahami keperluan pelanggan kami dan melayani mereka dengan menggabungkan pelbagai perkhidmatan kami cetak di bidang percetakan umum, percetakan data berubah-ubah, keselamatan percetakan dan pengimejan digital dengan perkhidmatan reka bentuk di-rumah kami. Ini semua di bawah satu bumbung di kemudahan daripada 83.000 kaki persegi. Di Kuala Lumpur. Dengan rangkaian cawangan nasional, kami bertujuan untuk membantu pelanggan kami dalam memenuhi keperluan percetakan mereka.

Paling penting dari semua, kita melayan setiap pelanggan dengan sama pentingnya.

Tarikh Tutup Permohonan

Masih ada banyak masa sebelum tarikh tutup permohonan pada 15 November 2016. Pastikan anda sudah mengisi data mereka dengan lengkap dan juga jangan sampai salah alamat penghantaran.

Iklan jawatan kerja kosong:

    gaji lori kontena, nasionalpanasonicmelaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *