Jawatan Kosong Kumpulan Wang Persaraan 10 Ogos 2017

Posted on

Jawatan Kosong KWAP – Pada bulan Ogos ini semakin banyak saja orang yang mencari pekerjaan. Hari ini adalah kesempatan yang sangat bagus untuk anda untuk melamar kerja kosong, kerana Kumpulan Wang Persaraan membuka kerja kosong pada bahagian berikut:

1. Executive, Contribution
2. Manager, Secretarial
3. Clerk, Pension Service

Anda boleh melihat syarat dan ketentuan, wilayah di mana anda akan diletakkan dan permohonan online di link ini 

Kerja Kosong Kumpulan Wang Persaraan Terkini
kerja kosong KWAP terkini

Mengenai Kumpulan Wang Persaraan

KWAP atau Kumpulan Wang Persaraan merupakan Dana Institusi Pension yang dibentuk pada tanggal 1 Mei 2007. Fungsi utama kami adalah mengurus sumbangan dari kerajaan persekekutuan, Badan Chartered, Pihak Berkuasa Tempat serta pertadbiranm pengurusan dan pelaburan dana dalam ekuiti, sekuriti pendapatan tetap, instrumen pasaran wang dan lain -lain. Bentuk pelaburan ini dibenarkan di bawah Akta Kumpulan wang Persaraan Malaysia (Akta 662).

Tarikh Tutup Permohonan

Usahakan anda telah mengemukakan permohonan online melalui link diatas sebelum tarikh 10 Ogos 2017. Semoga anda akan mendaftar dan akhirnya boleh diterima di kedudukan yang diiinginkan. Terima kasih telah membaca tentang kerja kosong Kumpulan Wang Persaraan terkini.

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong lahad datu 2016, jawatan kosong kilang yty lekir perak, kerja kosong 2017 polis bantuan petronas, lihat gaji fujitsu parit raja

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *